Haemme marjanmyyjiä

Haemme mansikan satokauden ajaksi kesälle 2024 myyjiä useisiin myyntipisteisiimme eri paikkakunnille.
Edellytämme hakijalta hyvää asiakaspalveluasennetta, sosiaalisia taitoja sekä itsenäisen työskentelyn hallintaa. Olit sitten opiskelija, eläkeläinen tai jotain siltä väliltä, niin meillä asenne ratkaisee.

Olemme vastuullinen työnantaja ja haluamme, että meillä työssä kehitytään ja opitaan alan hyviksi osaajiksi. Työsuhteissa noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Työn aikana pystyt hyödyntämään jo olemassa olevaa tai pääset oppimaan vahvaa asiakaspalvelu osaamista sekä monipuolisia myyntitaitoja.

Ennen työn aloittamista tulee hygieniapassi olla suoritettuna. Kaikki työntekijämme perehdytetään ja koulutetaan työtehtäviinsä ja myyjille järjestetään päivän koulutustilaisuus tilallamme Huittisissa. Jokainen myyjä saa kirjallisen perehdytyspakettimme.

Työtä tehdään pääasiassa 4-6 päivänä viikossa 4,25 – 8 tuntia päivässä. Normaalisti hieman pisteestä riippuen työtunteja tulee +- 30 h/vko. Huomioithan, että myyntiä tehdään useissa pisteissä myös sunnuntaisin ja juhannuksena, että viikkolepopäiväsi voi olla myös jokin arkipäivä.
Pisteestä riippuen, työ alkaa joko toukokuun loppupuolella tai kesäkuun puolessa välissä ja päättyy elokuun alkupuolesta syyskuun alkuun mennessä.

Tarvitsemme tarmokkaita myyjiä ainakin Tampereelle (6), Nokialle (3), Ylöjärvelle (3), Kangasalalle (3), Sastamalaan (3), Huittisiin (3) ja sekä Turkuun (7).

Osa työhaastatteluista ja koulutus valituille pidetään Huittisissa sijaitsevalla tilallamme, vaikka itse työpaikat sijaitsevatkin edellä mainituilla paikkakunnilla. Lisätietoja paikoista nettisivuillamme, josta löydät myös hakulomakkeen.

Täytä viereinen hakemuslomake. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja jos tahdot valokuvasi. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 17.2.2024.

Rekrytoinnin etenemisestä tiedotetaan nettisivuillamme. Vastaathan puhelimeen kun sinulle soitetaan rekrytointi asioissa.