Kuvaus
HIIDENVALKO
- 12 til-%
- valkoherukoista valmistettu puolimakea marjaviini
- puolimakea (suutuntuma puolikuiva) 24 g/l
- ryhdikkään hapokas
- kasvis-, kala- ja kanaruokien ystävä, mutta soveltuu myös juusto- ja seurusteluviiniksi
- Tilaviinikilpailun laatuluokituksessa sai hopeisen laatuluokitusmitalin 2013 ja 2015
HIIDENARO
- 11 til-%
- marja-aronioista valmistettu kuiva marjaviini
- kuiva, sokerit 2 g/l
- marjaisa, pehmeä jälkimaku
- punaviini liharuoalle
- ruokaviiniksi tai seurusteluviiniksi kuivan ystäville
HIIDENMUSTA
- 12 til-%
- mustaherukoista valmistettu puolikuiva marjaviini
- sokerit 6 g/l
- ruokaviini lihalle, riistalle ja erityisesti voimakkaiden makujen kaveriksi esim. sinihomejuusto
ALKOHOLIA EI LUOVUTETA ALLE 18-VUOTIAILLE