Täyden palvelun marjatila Huittisissa, Satakunnassa

Taatusti tuoreet & kotimaiset marjat, herneet ja perunat

Mattilan Marjatila sijaitsee Huittisissa, Mattila-nimisellä tilalla. Tilallamme viljellään mansikkaa, vadelmaa, pensasmustikkaa, tarhahernettä ja varhaisperunaa. Suuret kaupungit kuten Pori, Turku ja Tampere ovat alle 100 kilometrin ajomatkan päässä, joten meille hurautat helposti hakemaan marjoja ympäri vuoden. Mansikoita voi poimia kesällä sesonkiaikaan itse tai ostaa valmiiksi poimittuna myyntipaikoiltamme ja tilamyymälästämme. Talvisaikaan saatavilla on myös pakastemarjoja.
Lämpimästi tervetuloa!


Poimi itse tai osta marjat tilalta

Allaolevista linkeistä voit tutustua tarkemmin viljelemiimme marjalajikkeisiin ja lukea, miten mansikan itsepoiminta toimii tilallamme. Katso myös myyntipisteet, joista voit ostaa marjatilamme antimia.


Piipahda ostoksille myymälä-kahvio Hiidenkoloon

Pihapiirin kesäkahvila Hiidenkolo on palvellut marjatilan vierailijoita vuodesta 2012. Hiidenkolo on säännöllisesti auki kesällä, mutta tilauksesta myös talvikautena. Kesäaikaan myymälän valikoimista löytää tuoreiden marjojen ja tilan omien tuotteiden lisäksi muiden lähialueen tuottajien tuotteita. Marjatilan jatkojalosteista löytyy juomia niin perheen pienimmille, kuin myös aikuisempaan makuun. Alkoholiton valikoima sisältää limonadeja, kuohujuomaa ja mehuja. Alkoholia sisältävät tilaviinit muodostavat hiisiperheen, johon kuuluu marjaviinejä kuivasta makeaan tai vaikkapa kuohuvaa juhliin.


Mattilan Marjatila – todellinen mansikkapaikka

Mattilan Marjatilan mailla on viljelty jo kahdessa sukupolvessa. Vuonna 2003 Tarjan vanhempien viljanviljely vaihtui marjanviljelyyn Tarja ja Seppo Matomäen toimesta. Marjanviljelyn taitoon on pitkät perinteet isännän puolelta ja emännän elintarvikeosaaminen täydentää tilan ammattitaitoa. Vuosien kuluessa Mattilan Marjatila on kasvanut pienestä, puolen hehtaarin mansikka-alasta monen hehtaarin viljelysmaiksi. Samalla tuotevalikoima on kasvanut. Mansikan ja tarhaherneen lisäksi tilalla viljellään vadelmia (vuodesta 2008) ja varhaisperunaa (vuodesta 2009). Toimintaa laajennettiin myös tilaviineihin vuonna 2012.