Haemme marjanmyyjiä

Haluatko olla osa mukavaa työyhteisöä ja tarjota asiakkaille parasta asiakaspalvelua kera maistuvien marjojen?

Mattilan Marjatila Oy on mansikan, vadelman, mustaherukan, pensasmustikan ja perunan viljelyyn erikoistunut tila Huittisissa. Myymme tuoretuotteemme suoraan tilalta sekä kauppojen edustoilla ja sisällä sijaitsevista suoramyyntipisteistämme sekä toimitamme tuotteita tukkuliikkeiden kautta koko Suomeen.
Haemme mansikan satokauden ajaksi kesälle 2023 myyjiä useisiin myyntipisteisiimme eri paikkakunnille.
Edellytämme hakijalta hyvää asiakaspalveluasennetta, sosiaalisia taitoja sekä itsenäisen työskentelyn hallintaa. Olit sitten opiskelija, eläkeläinen tai jotain siltä väliltä, niin meillä asenne ratkaisee.

Olemme vastuullinen työnantaja ja haluamme, että meillä työssä kehitytään ja opitaan alan hyviksi osaajiksi. Työsuhteissa noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Työn aikana pystyt hyödyntämään jo olemassa olevaa tai pääset oppimaan vahvaa asiakaspalvelu osaamista sekä monipuolisia myyntitaitoja.

Ennen työn aloittamista tulee hygieniapassi olla suoritettuna. Kaikki työntekijämme perehdytetään ja koulutetaan työtehtäviinsä ja myyjille järjestetään päivän koulutustilaisuus tilallamme Huittisissa. Jokainen myyjä saa kirjallisen perehdytyspakettimme.

Työtä tehdään pääasiassa 4-6 päivänä viikossa 4,25 – 8 tuntia päivässä. Normaalisti hieman pisteestä riippuen työtunteja tulee +- 30 h/vko. Huomioithan, että myyntiä tehdään useissa pisteissä myös sunnuntaisin ja juhannuksena, että viikkolepopäiväsi voi olla myös jokin arkipäivä.
Pisteestä riippuen, työ alkaa joko toukokuun loppupuolella tai kesäkuun puolessa välissä ja päättyy elokuun alkupuolesta syyskuun alkuun mennessä.

Tarvitsemme tarmokkaita myyjiä Huittisiin, Tampereelle, Ylöjärvelle, Kangasalalle, Sastamalaan ja Nokialle sekä Poriin.

Osa työhaastatteluista ja koulutus valituille pidetään Huittisissa sijaitsevalla tilallamme, vaikka itse työpaikat sijaitsevatkin edellä mainituilla paikkakunnilla. Lisätietoja paikoista nettisivuillamme, josta löydät myös hakulomakkeen.

Täytä hakemus nettisivuillamme https://www.mattilanmarjatila.fi/meille-toihin . Liitä hakemukseesi mukaan CV ja jos tahdot valokuvasi. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.2.2023.

Haastattelupäivät tulevat alustavasti olemaan 14.2, 15.2, 21.2. ja 22.2. Rekrytoinnin etenemisestä tiedotetaan nettisivuillamme.

Haemme marjanpoimijoita

Haluatko olla osa mukavaa työyhteisöä ja olla osa suomalaista ruuantuotanto ketjua?

Mattilan Marjatila Oy on mansikan, vadelman, mustaherukan, pensasmustikan ja perunan viljelyyn erikoistunut tila Huittisissa.
Haemme mansikan satokauden ajaksi kesälle 2023 marjanpoimijoita ja yhtä itsepoiminta opastajaa.
Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä ja oikeaa motivoitunutta asennetta. Puna- vihervärisokeus ja silmän/päänalueen paineongelmat ovat valitettavia havaittuja esteitä työn suorittamiselle.

Olemme vastuullinen työnantaja ja haluamme, että meillä työssä kehitytään ja opitaan alan hyviksi osaajiksi. Työsuhteissa noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta ja työ suoritetaan pääasiassa urakkapalkalla eli voit itse vaikuttaa palkan suuruuteen tehokkaalla työskentelytahdilla.

Kaikki työntekijämme perehdytetään ja koulutetaan työtehtäviinsä ja kaikki saavat kirjallisen tervetuloa oppaan käyttöönsä.
Lisätietoja paikoista nettisivuillamme, josta löydät myös hakulomakkeen.

Täytä hakemus nettisivuillamme https://www.mattilanmarjatila.fi/meille-toihin . Liitä hakemukseesi mukaan CV ja jos tahdot valokuvasi. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2023 mennessä. Paikkoja täytetään jo hakuvaiheessa.

Rekrytoinnin etenemisestä tiedotetaan nettisivuillamme.

Verkkokaupasta löytyy pakastemarjoja, marjaisia juomia, viinejä…

mattilanmarjatila.fi/kauppa

Verkkokaupasta toimitusmyyntinä voi tilata huoneenlämmössä säilyviä tuotteita.
Tuore- pakastemarjat ja alkoholituotteet vain noutona tilamyymälästä Karhiniementie 353 Huittinen.

Voit valita vain yhden toimitusmuodon per tilaus. Jos haluat osan tuotteista toimitettuna ja osan noutona, pitää tehdä kaksi tilausta.

Tilamyymälä palvelee lauantaisin klo 10-14 tai sopimuksen mukaan.

Kesäkahvila on sulkeutunut ja tilamyymälä palvelee lauantaisin klo 10-14 tai sopimuksen mukaan soita 040 755 2850.

Verkkokauppa avattu

Tee tilaus uudessa verkkokaupassamme /https://mattilanmarjatila.fi/kauppa/

Aika nauttia pakastemarjoista

Piristä talvea pakastemarjoilla. Hurauta smoothie, piristä puuroa tai käytä leivonnassa. Meiltä pakasteesta löytyvät mansikat, vadelmat kuin mustikat ja puolukatkin. Löydät ne tilamyymälästämme tai kauppojen pakastealtaasta Pirkanmaan osuuskaupan kaupoista ja Huittisten S-marketilta.

Aromikkaat vadelmat, mustaherukka ja muut herkut

Syksy on ihanaa aikaa. Vadelmat ovat aromikkaita, mustaherukat makeita, pensasmustikat maistuvia ja mansikoitakin saa vielä koko syksyn. Syö sellaisenaan tai säilö! Mustaherukkaa ja pensasmustikkaa saatavilla arviolta viikon 31 ajan (vko 32 on jo epävarma). Vadelmaa ainakin 2 viikkoa ja mansikkaa meillä on syyskuulle asti.

Myyntipisteistä Ylöjärvi (6.8), Kangasala, Huittinen ja Sastamala ovat avoinna viimeisen kerran tänä vuonna 7.8. Prisma pisteet jatkavat vielä hetken. Ja tilamyymälä palvelee.

Asiakkaan kertomaa…

” Syön marjoja päivittäin ja teidän mansikat ovat ehdottomasti kaikista parhaita! Tänäkin aamuna, kuten niin monena muunakin aamuna, mansikkanne tekivät minut onnelliseksi. – Anne- “

Kyse oli pakastemarjoistamme, jotka löydät tilamyymälästämme, Huittisten S-market ja osasta Pirkanmaan osuuskaupan Prismoista sekä S-marketeista. Porissa Puuvillan Citymarketista. Paas poiketen ostoksille niin pääset sinäkin maistamaan…