Tilamyymälä suljettu 14.5.2022

Poikkeuksellisesti tilamyymälämme on suljettu 14.5.2022. Palvelemme jälleen seuraavana lauantaina klo 10-14 tai sopimuksen mukaan soita 040 755 2850.

Aika nauttia pakastemarjoista

Piristä talvea pakastemarjoilla. Hurauta smoothie, piristä puuroa tai käytä leivonnassa. Meiltä pakasteesta löytyvät mansikat, vadelmat kuin mustikat ja puolukatkin. Löydät ne tilamyymälästämme tai kauppojen pakastealtaasta Pirkanmaan osuuskaupan kaupoista ja Huittisten S-marketilta.

Aromikkaat vadelmat, mustaherukka ja muut herkut

Syksy on ihanaa aikaa. Vadelmat ovat aromikkaita, mustaherukat makeita, pensasmustikat maistuvia ja mansikoitakin saa vielä koko syksyn. Syö sellaisenaan tai säilö! Mustaherukkaa ja pensasmustikkaa saatavilla arviolta viikon 31 ajan (vko 32 on jo epävarma). Vadelmaa ainakin 2 viikkoa ja mansikkaa meillä on syyskuulle asti.

Myyntipisteistä Ylöjärvi (6.8), Kangasala, Huittinen ja Sastamala ovat avoinna viimeisen kerran tänä vuonna 7.8. Prisma pisteet jatkavat vielä hetken. Ja tilamyymälä palvelee.

Asiakkaan kertomaa…

” Syön marjoja päivittäin ja teidän mansikat ovat ehdottomasti kaikista parhaita! Tänäkin aamuna, kuten niin monena muunakin aamuna, mansikkanne tekivät minut onnelliseksi. – Anne- “

Kyse oli pakastemarjoistamme, jotka löydät tilamyymälästämme, Huittisten S-market ja osasta Pirkanmaan osuuskaupan Prismoista sekä S-marketeista. Porissa Puuvillan Citymarketista. Paas poiketen ostoksille niin pääset sinäkin maistamaan…