Aukioloajat Joulukuussa


Tilamyymälämme palvelee jouluun asti lauantaisin klo 10-14 ja 14 – 16.12. 2021 klo 12-18 sekä sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti ja sovi p. 040 7552850. Touhuamme paljon tilalla muitten töiden parissa aukioloaikojen ulkopuolelle eli pääsemme palvelemaan sovittaessa. Tervetuloa!

Mattilan Marjatila on nyt Mattilan Marjatila Oy

Toimintamme ja yrityksen kasvaessa on myös yritysmuodon aika muuttua. Yhtiöimme maatilamme ja olemme nyt virallisesti osakeyhtiö. Laskutusosoitteemme muuttui sähköiseksi ja y-tunnus vaihtui, muuten jatkamme toimintaamme ja tuotantoamme tuttuun turvalliseen tapaan. Tarkemmat tiedot tiedotteessamme

Kesäkahvila on suljettu tältä kesältä – Tilamyymälä avoinna sopimuksen mukaan. Soita rohkeasti.

Kesäkahvilamme sulkeutui kesän 2020 osalta ja tilamyymälä siirtyi talviaukioloaikoihin. Palvelemme enemmän sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti niin avaamme myymälän, jos vain olemme kotosalla. Mansikka ja vadelmaa poimimme vielä hetken, mutta emme ihan joka päivä.

Toimimme ympäri vuoden eli viinejä, alkoholittomia juomia ja marjapakasteita löytyy. Ryhmille ruokailut tilauksesta ja muut ryhmäpalavelut toimivat vuoden ympäri.

Mehuasema sesonki on paraimmillaan.

Puhelin numeromme on  +358 40 7552850