Toimistotyöntekijää etsimässä

Paikka on täytetty 4.4.2021. Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan. Hakijoita oli n. 20 hlö, joista 6 haastateltiin.

Haemme kansainväliseen tiimiimme toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme…

  • kirjanpito (maatalous Oy)
  • ostoreskontran hoito
  • myyntireskontran hoito ja laskutus
  • palkanlaskenta
  • toimiston yleiset tehtävät
  • kustannuslaskentaa, hinnastojen ylläpitoa
  • henkilöstöhallinnan avustavia tehtäviä
  • markkinoinnin tehtäviä, kuten somepäivitystä (tästä saisi isonkin osan tehtäväksi, jos vain osaamista ja tahtoa riittää)

Jos omaat ylläolevia taitoja tai osan näistä voit olla etsimämme henkilö. Olet alan ammattilainen tai vasta valmistuva tuleva ammattilainen. Myös harjoittelu on mahdollinen vaihtoehto. Laita hakemuksesi ja CV sähköpostilla tyo@mattilanmarjatila.fi tai täytä hakemus https://mattilanmarjatila.fi/meille-toihin/

Asiakkaan kertomaa…

” Syön marjoja päivittäin ja teidän mansikat ovat ehdottomasti kaikista parhaita! Tänäkin aamuna, kuten niin monena muunakin aamuna, mansikkanne tekivät minut onnelliseksi. – Anne- “

Kyse oli pakastemarjoistamme, jotka löydät tilamyymälästämme, Huittisten S-market ja osasta Pirkanmaan osuuskaupan Prismoista sekä S-marketeista. Porissa Puuvillan Citymarketista. Paas poiketen ostoksille niin pääset sinäkin maistamaan…

Pakastemarjat lopussa ei hätää..

Nyt on aika nauttia kesästä pakastemarjojen muodossa ja meiltähän niitä löytyy. On mansikkaa, vadelmaa, metsämustikkaa ja puolukkaa. Olemme avoinna talvikuukausina parittomien viikkojen lauantaisin klo 10-14. Tai sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti p. 0407552850.

Aukioloajat Joulukuussa


Tilamyymälämme palvelee jouluun asti lauantaisin klo 10-14 ja 14 – 16.12. 2021 klo 12-18 sekä sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti ja sovi p. 040 7552850. Touhuamme paljon tilalla muitten töiden parissa aukioloaikojen ulkopuolelle eli pääsemme palvelemaan sovittaessa. Tervetuloa!

Mattilan Marjatila on nyt Mattilan Marjatila Oy

Toimintamme ja yrityksen kasvaessa on myös yritysmuodon aika muuttua. Yhtiöimme maatilamme ja olemme nyt virallisesti osakeyhtiö. Laskutusosoitteemme muuttui sähköiseksi ja y-tunnus vaihtui, muuten jatkamme toimintaamme ja tuotantoamme tuttuun turvalliseen tapaan. Tarkemmat tiedot tiedotteessamme

Kesäkahvila on suljettu tältä kesältä – Tilamyymälä avoinna sopimuksen mukaan. Soita rohkeasti.

Kesäkahvilamme sulkeutui kesän 2020 osalta ja tilamyymälä siirtyi talviaukioloaikoihin. Palvelemme enemmän sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti niin avaamme myymälän, jos vain olemme kotosalla. Mansikka ja vadelmaa poimimme vielä hetken, mutta emme ihan joka päivä.

Toimimme ympäri vuoden eli viinejä, alkoholittomia juomia ja marjapakasteita löytyy. Ryhmille ruokailut tilauksesta ja muut ryhmäpalavelut toimivat vuoden ympäri.

Mehuasema sesonki on paraimmillaan.

Puhelin numeromme on  +358 40 7552850