Vadelmat parhaimmillaan, mansikan itsepoiminta on päättynyt

Vadelmat ovat nyt isoja ja herkullisia. Syö sellaisenaan, käytä leivonnassa tai pakasta talven varalle, nyt on paras hetki toimia. Mansikoita poimitaan jo tällä hetkellä sadonajoituspelloilta eli ns. syyssatoa (peltoja joita piti poimia vasta elokuussa). Poimittuna mansikkaa on saatavilla joka päivä. Itsepoiminta pellot ovat jo tyhjiä ja itsepoiminta on päättynyt tältä vuodelta. Tervetuloa!

Pääsato kypsyy nopeasti, älä anna mennä ohitse – toimi heti

Mansikan pääsato on nyt! Mansikat itsepoimien 5 e kg. Mansikkaa on nyt runsaasti, mutta vähenee jo loppuviikolle. Valmiiksi poimittuna 39 e 5 kg ltk varaamatta tilamyymälästämme. Tule ja nouda omasi. Nyt on ollut sellaiset helteet, että mansikka kypsyy kaikki kasaan ja sen jälkeen raakileet yksinkertaisesti loppuvat. Itsepoiminta ajasta tulee ennätysmäisen lyhyt. Hinnat voimassa 30.6.2021.

Mansikat ovat kypsyneet

Nyt niitä saa kesän parhaimpia herkkuja. Tilamyymälä ja kesäkahvila avaa kesäkautensa 1.6 alkaen ollen avoinna joka päivä. Myyntipisteiden avaaminen aloitetaan 2.6. Prisma Lielahti ja Tampereen Sokos sekä 3.6. Prismat Linnainmaa ja Nokia. Ja eiku herkuttelemaan…

Myyjä Pori ja Kangasala etsinnässä

Viime hetken peruutuspaikoille olisi haussa myyjät Kangasalan ja Porin myyntipisteille. Työ alkaisi juhannusviikolla ja jatkuisi elokuun loppupuolelle asti. Nyt on mahdollisuus oppia asiakaspalvelun jaloa taitoa töiden merkeissä. Tule ja hae heti täyttämällä lomake sivuiltamme.

Toimistotyöntekijää etsimässä

Paikka on täytetty 4.4.2021. Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan. Hakijoita oli n. 20 hlö, joista 6 haastateltiin.

Haemme kansainväliseen tiimiimme toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme…

  • kirjanpito (maatalous Oy)
  • ostoreskontran hoito
  • myyntireskontran hoito ja laskutus
  • palkanlaskenta
  • toimiston yleiset tehtävät
  • kustannuslaskentaa, hinnastojen ylläpitoa
  • henkilöstöhallinnan avustavia tehtäviä
  • markkinoinnin tehtäviä, kuten somepäivitystä (tästä saisi isonkin osan tehtäväksi, jos vain osaamista ja tahtoa riittää)

Jos omaat ylläolevia taitoja tai osan näistä voit olla etsimämme henkilö. Olet alan ammattilainen tai vasta valmistuva tuleva ammattilainen. Myös harjoittelu on mahdollinen vaihtoehto. Laita hakemuksesi ja CV sähköpostilla tyo@mattilanmarjatila.fi tai täytä hakemus https://mattilanmarjatila.fi/meille-toihin/

Asiakkaan kertomaa…

” Syön marjoja päivittäin ja teidän mansikat ovat ehdottomasti kaikista parhaita! Tänäkin aamuna, kuten niin monena muunakin aamuna, mansikkanne tekivät minut onnelliseksi. – Anne- “

Kyse oli pakastemarjoistamme, jotka löydät tilamyymälästämme, Huittisten S-market ja osasta Pirkanmaan osuuskaupan Prismoista sekä S-marketeista. Porissa Puuvillan Citymarketista. Paas poiketen ostoksille niin pääset sinäkin maistamaan…

Pakastemarjat lopussa ei hätää..

Nyt on aika nauttia kesästä pakastemarjojen muodossa ja meiltähän niitä löytyy. On mansikkaa, vadelmaa, metsämustikkaa ja puolukkaa. Olemme avoinna talvikuukausina parittomien viikkojen lauantaisin klo 10-14. Tai sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti p. 0407552850.

Aukioloajat Joulukuussa


Tilamyymälämme palvelee jouluun asti lauantaisin klo 10-14 ja 14 – 16.12. 2021 klo 12-18 sekä sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti ja sovi p. 040 7552850. Touhuamme paljon tilalla muitten töiden parissa aukioloaikojen ulkopuolelle eli pääsemme palvelemaan sovittaessa. Tervetuloa!

Mattilan Marjatila on nyt Mattilan Marjatila Oy

Toimintamme ja yrityksen kasvaessa on myös yritysmuodon aika muuttua. Yhtiöimme maatilamme ja olemme nyt virallisesti osakeyhtiö. Laskutusosoitteemme muuttui sähköiseksi ja y-tunnus vaihtui, muuten jatkamme toimintaamme ja tuotantoamme tuttuun turvalliseen tapaan. Tarkemmat tiedot tiedotteessamme

Kesäkahvila on suljettu tältä kesältä – Tilamyymälä avoinna sopimuksen mukaan. Soita rohkeasti.

Kesäkahvilamme sulkeutui kesän 2020 osalta ja tilamyymälä siirtyi talviaukioloaikoihin. Palvelemme enemmän sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti niin avaamme myymälän, jos vain olemme kotosalla. Mansikka ja vadelmaa poimimme vielä hetken, mutta emme ihan joka päivä.

Toimimme ympäri vuoden eli viinejä, alkoholittomia juomia ja marjapakasteita löytyy. Ryhmille ruokailut tilauksesta ja muut ryhmäpalavelut toimivat vuoden ympäri.

Mehuasema sesonki on paraimmillaan.

Puhelin numeromme on  +358 40 7552850