Tilamyymälä avoinna 18.-22.12. ma-pe 10-16 tai sovi oma shoppailu aikasi

Tilamyymälä avoinna 18. – 22.12. ma – pe 10-16 tai sovi oma shoppailu aikasi p. 040 755 2850.

Lomailemme 23.12.2023 – 7.1.2024

Tämän kesän mansikat ja vadelmat on noukittu sekä tuoremarjamyynti on päättynyt.

Tämän kesän mansikat ja vadelmat on noukittu sekä tuoremyynti on päättynyt.

Nyt on aika kiittää marjojenpoimijoita, – kuljettajia, -myyjiä, myyntipisteitä sekä asiakkaita kuluneesta marjakesästä 2023.

Pakastemarjoja löytyy kauppojen pakastealtaasta sekä tilamyymälästä. 🍓

Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah vieraili Mattilan Marjatilalla 9.9.2023

Lauantaina 9.9.2023 vietettiin Lähiruokapäivää. Olimme mukana Lähiruokamarkkinoilla Huittisten Kivikylän Hullunlenkin piha-alueella. Tilaisuudessa oli puhumassa Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah.

Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah vieraili Lähiruokapäivänä Mattilan Marjatilalla. Ministeri tutustui marjatilan toimintaan.

Tilamyymälä avoinna sopimuksen mukaan tai tule rohkeasti soittamaan keltaisen talon ovikelloa. Parhaiten tavoitat ma-pe 10-16

Kesäkahvila on suljettu tältä kesältä.

Tilamyymälä palvelee sopimuksen mukaan soita 040 755 2850 tai tule soittamaan keltaisen talon ovikelloa. Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-16.

Mattilan Marjatilan satokalenteri

Pakastemansikoista C-vitamiinia

Mansikoista saat C-vitamiinia. Syömällä kupillisen (2dl) pakastemansikoita päivässä saat täytettyä päivittäisen C-vitamiinitarpeesi.

Mansikassa on enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa. Kahdessa desilitrassa mansikoita on yhtä paljon kuitua kuin palassa ruisleipää. Mansikka sisältää runsaasti fenoliyhdisteitä, jotka vahvistavat elimistön suojamekanismeja.

Mansikan ravintosisältö 100g

Energiaa 187 kJ (45 kcal)

Rasvaa 0,3g tyydyttyneiden rasvojen <0,1g

Hiilihydraatteja 7,7g

Sokeria 7g

Proteiinia 0,5g

Suola 0g

Verkkokaupasta löytyy pakastemarjoja, marjaisia juomia, viinejä…

mattilanmarjatila.fi/kauppa

Verkkokaupasta toimitusmyyntinä voi tilata huoneenlämmössä säilyviä tuotteita.
Tuore- pakastemarjat ja alkoholituotteet vain noutona tilamyymälästä Karhiniementie 353 Huittinen.

Voit valita vain yhden toimitusmuodon per tilaus. Jos haluat osan tuotteista toimitettuna ja osan noutona, pitää tehdä kaksi tilausta.

Aika nauttia pakastemarjoista

Piristä talvea pakastemarjoilla. Hurauta smoothie, piristä puuroa tai käytä leivonnassa. Meiltä pakasteesta löytyvät mansikat, vadelmat kuin mustikat ja puolukatkin. Löydät ne tilamyymälästämme tai kauppojen pakastealtaasta Pirkanmaan osuuskaupan kaupoista ja Huittisten S-marketilta.

Aromikkaat vadelmat, mustaherukka ja muut herkut

Syksy on ihanaa aikaa. Vadelmat ovat aromikkaita, mustaherukat makeita, pensasmustikat maistuvia ja mansikoitakin saa vielä koko syksyn. Syö sellaisenaan tai säilö! Mustaherukkaa ja pensasmustikkaa saatavilla arviolta viikon 31 ajan (vko 32 on jo epävarma). Vadelmaa ainakin 2 viikkoa ja mansikkaa meillä on syyskuulle asti.

Myyntipisteistä Ylöjärvi (6.8), Kangasala, Huittinen ja Sastamala ovat avoinna viimeisen kerran tänä vuonna 7.8. Prisma pisteet jatkavat vielä hetken. Ja tilamyymälä palvelee.

Asiakkaan kertomaa…

” Syön marjoja päivittäin ja teidän mansikat ovat ehdottomasti kaikista parhaita! Tänäkin aamuna, kuten niin monena muunakin aamuna, mansikkanne tekivät minut onnelliseksi. – Anne- “

Kyse oli pakastemarjoistamme, jotka löydät tilamyymälästämme, Huittisten S-market ja osasta Pirkanmaan osuuskaupan Prismoista sekä S-marketeista. Porissa Puuvillan Citymarketista. Paas poiketen ostoksille niin pääset sinäkin maistamaan…