Tasokkaat marjaviinit oman tilan antimista

 

Monipuolinen valikoima tilaviinejä kotimaisena käsityönä tehtynä

 

Mattilan Marjatila ei keskity pelkästään viljelyyn, vaan myös valmistamme tuotteita. Ylpeytemme ovat Mattilan Marjatilan tilaviinit, joiden aidosti marjaisa maku yllättää ja ilahduttaa nauttijansa kerta toisensa jälkeen. Marjaviinit ovat kotimaista käsityötä, jotka valmistetaan suomalaisista marjoista; viinien mansikkaraaka-aine tulee kokonaan omalta tilalta. Mansikan ohella viineissämme käytetään myös muun muassa punaherukkaa ja oman tilan vadelmaa. Tilaviinien valmistus- ja myyntiluvat saimme vuonna 2012, ja tilallamme on anniskeluoikeudet. Näitä viinejä kannattaa tulla hakemaan Huittisten ulkopuoleltakin – muistathan, että esimerkiksi Pori, Turku ja Tampere ovat vain alle tunnin ajomatkan päässä tilastamme.

Ota yhteyttä »


Ihanat pientilaviinit itselle tai lahjaksi

 

Nykyään kotimaisuus, käsityönä valmistus sekä lähellä tuottaminen ovat kuluttajien keskuudessa arvossaan. Mattilan Marjatilan marjaviinit sopivat näihin luonnehdintoihin oivallisesti. Puhtaista, tuoreista raaka-aineista saadaan pullotettua kesän raikkaat maut talteen ja nautittaviksi niin arkena kuin juhlanakin. Pientilaviinit ovat myös hurmaava lahjaidea, sillä yksilöllisiä ja persoonallisia viinejämme ei löydy muualta. Viinit ovat myynnissä tilamyymälässämme. Viinien hintataso alkaen 13,40 €/0,75 l plo, kuohuviinit alkaen 16,40 €/0,75 l plo.

Tilamyymälä »


Tuotekuvasto − katso kaikki tuottamamme marjaviinit

 

Tuotekuvastostamme löydät tämänhetkisen tuotevalikoimamme. Kuvastosta puuttuu uusin viinimme Hiidelmä, joka on vadelmista ja punaherukoista valmistettu makea seurusteluviini. Lähes kaikki tilamme marjaviinit ovat saatavissa myös kätevissä piccolopulloissa!

Tutustu viinikuvastoon (.pdf) »