Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus

Kiinnostaisiko reipas, aktiivinen työ raikkaassa ulkoilmassa toimistossa kykkimisen sijaan? Mattilan Marjatila Oy työllistää vuosittain n. 130 henkilöä kesäaikaan erilaisiin tehtäviin tilalla tai myyntipisteissä. Työsuhteiden kestot ovat työtehtävistä ja sesongin etenemisestä riippuen parista viikosta noin kolmeen-kuuteen kuukauteen. Eniten työntekijöitä tarvitsemme heinäkuussa poimintatyöhön.

Marjanmyyjät kesälle 2021 on jo valittu. Hakemuksia oli yli 200. Kiitos kaikille hakijoille. Valituille on ilmoitettu valinnasta ja he ovat ottaneet paikan vastaan. Monta hyvää hakijaa jäi ilman paikkaa eli  kokeile ihmeessä uudestaan ensi vuonna.

Kaikki työnhakuun liittyvät viestit toivomme lähetettäväksi osoitteeseen


Työntekijöiden rekrytointi

Rekrytointi marjanmyyjän tehtäviin pidetään vuosittain helmi-huhtikuussa, josta tulee ohjeet sivuillemme rekrytoinnin ollessa käynnissä. Poimintatyöhön voi lähialueelta (ei majoitusta tarvitsevat) hakea kesäkuun alussa henkilökohtaisella käynnillä tilalla. Ulkomaalaisten poimijoiden rekrytointi tapahtuu helmikuussa. No Finnish employee recruitment happen in February. Only e-mail applications tyo@mattilanmarjatila.fi, thank you. Summer 2021 is full allready, if you need living place. 


Mitä työtehtäviä marjatilalta yleensä löytyykään…

Olemme kehittyvä ja kasvava Marjatila Satakunnassa. Isoin osa työtehtävistä on käytännöllistä kausityötä pellolla tai myyntipisteillä. Yrityksessämme on mahdollista kehittyä oman työnsä asiantuntijaksi ja ammattilaiseksi, jos motivaatio ja “nälkä” on kohdillaan. Tilallamme on esimerkiksi seuraavia työtehtäviä:

 • MYYNTITYÖ: Itsenäistä työtä myyntipisteissämme Satakunnassa, Pirkanmaalla tai tilalla. Jos omaat halun palvella asiakkaita, haluat tehdä myyntityötä, olet iloinen, reipas, itsenäiseen työhön kykenevä ja mielellään täysi-ikäinen, voit olla meille sopiva henkilö. Työsuhteen kestot vaihtelevat 2-4 kk alkaen touko-kesäkuussa ja työtä on myös viikonloppuisin. Työtä voi olla syyskuun loppupuolelle asti, eli pystythän silloinkin työskentelemään täysipainoisesti. Hygieniapassi tulee suorittaa viimeistään työsuhteen alussa. Myyntityötä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla; Tampere, Pori, Ylöjärvi, Nokia, Sastamala ja Kangasala sekä Huittisissa. Pisteittäin myytävä tuotevalikoima vaihtelee, mutta pääasiana on oman tilamme marjat kuten mansikka ja vadelma. Marjan myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi huolehtimista tuotteiden laadusta, määrästä ja esillepanosta sekä vastuu pisteen siisteydestä ja järjestyksestä. Pääasiassa 18- vuotta täyttäneitä, mutta joskus muutama hyvä yli 16-vuotiaskin on palkattu.
 • MAATALOUSTYÖNTEKIJÄ / POIMIJA: Mansikan, vadelman ja herneen poimintaa sekä perunan kaivuuta. Pääasiallisesti urakkatyönä. Osa poimintatyöhön tulevista otetaan jo aikaisin keväällä ja ovat myöhempään syksyllä tekemään tilan viljelyn hoitotöitä, esim. kitkemistä, istuttamista, pakkaamon työtehtäviä jne. Eniten tarvitaan väkeä poimintaan heinäkuussa!  Vähintään 16 vuoden ikä suomalaisilta työntekijöiltä ja ulkomaalaisilta hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Nuorten henkilöiden toivomme ottavan itse omatoimisesti yhteyttä toukokuussa. Huomioi, että poimintatyötä on vain Huittisissa! Poimintatyössä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä (ulkotyö), nopeaa päätöksentekotaitoa (poimittaessa joutuu tekemään päätöksen jokaisen marjan kohdalla) ja motivaatiota/tahtoa tehdä työtä Suomalaisen ruuan eteen. Puna-vihervärisokeus on este työn tekemiselle. Aikaiset aamuheräämiset eivät saa olla ongelma.
 • TAVARAN TOIMITTAJA / KUSKI: Työnä on toimittaa marjoja myyntipaikkoihin, lastata sekä purkaa rahtia. Työssä vaaditaan hyvää ruumillista kuntoa ja ripeää työotetta. Työsuhde arviolta 2 kk:tta. Kuskilta vaaditaan vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti ja ammattipätevyys plussaa. Kuskin töihin lähtöpaikkana on aina Huittinen.
 • TOIMISTOHENKILÖ: Vastaa monipuolisesti yrityksemme kirjanpidollisista tehtävistä, osto- ja myyntireskontran hoidosta sekä palkanlaskennasta. Toimii  työaikaseurannan pääkäyttäjänä sekä tekee monialaisia marjantilan toimistotehtäviä. Toimii markkinoinnin käytännön tekijänä.  Vain Huittisissa!
 • ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ: Toimii marjojen jatkojalostuksen moninaisissa työtehtävissä. (ei kokoaikaista työtehtävää, vaan osa muuta työtä). Vain Huittisissa!

Työtehtäviä on moninaisia ja kaikkiin työtehtäviin ei ole vakinaista ja kokopäiväistä paikkaa olemassa.


Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.


Työnhakulomake


  Avoin hakemus
  maataloustyöntekijä
  Myyjä Pori
  Myyjä Kangasala
  Myyjä/tarjoilija tilamyymälä Huittinen