Kiinnostaisiko reipas, aktiivinen työ raikkaassa ulkoilmassa toimistossa kykkimisen sijaan? Mattilan Marjatila Oy työllistää vuosittain n. 130 henkilöä kesäaikaan erilaisiin tehtäviin tilalla tai myyntipisteissä. Työsuhteiden kestot ovat työtehtävistä ja sesongin etenemisestä riippuen parista viikosta useampaan kuukauteen. Eniten työntekijöitä tarvitsemme heinäkuussa poimintatyöhön.

 

Marjanpoimija

Haemme mansikan satokauden ajaksi kesälle 2023 marjanpoimijoita ja yhtä itsepoiminta opastajaa.
Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä ja oikeaa motivoitunutta asennetta. Puna- vihervärisokeus ja silmän/päänalueen paineongelmat ovat valitettavia havaittuja esteitä työn suorittamiselle.

Olemme vastuullinen työnantaja ja haluamme, että meillä työssä kehitytään ja opitaan alan hyviksi osaajiksi. Työsuhteissa noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta ja työ suoritetaan pääasiassa urakkapalkalla eli voit itse vaikuttaa palkan suuruuteen tehokkaalla työskentelytahdilla.

Kaikki työntekijämme perehdytetään ja koulutetaan työtehtäviinsä ja kaikki saavat kirjallisen tervetuloa oppaan käyttöönsä.
Täytä hakemus nettisivuillamme https://www.mattilanmarjatila.fi/meille-toihin . Liitä hakemukseesi mukaan CV ja jos tahdot valokuvasi. Paikkoja täytetään jo hakuvaiheessa.

Lähetä marjanpoimija hakemuksesi viimeistään 30.4.2023 mennessä.

 

Hakeminen onnistuu parhaiten, täyttämällä tämän sivun hakemuslomakkeen. Huomioithan, että liitteesi on tallennettu pdf tai jpg (video mp4) muotoon. Liitteiden koko voi olla maksimissaan 5 Mb.

Kaikki työnhakuun liittyvät viestit tulee lähettää osoitteeseen

All aplications should be send tyo@mattilanmarjatila.fi or fill this page application form.

Valitettavasti muihin sähköposteihin tai muihin yrityksemme kanaviin tulevat rekryviestit eivät tavoita rekrytoijaa, vaan ne tukkivat yrityksemme toimintaa ja ne poistetaan. If you send recruiment email in other email address or watsapp or messenger … these message doen’t go in recruitment person. These kind of message we will delete. We hope that you will respect the application methods

Katso mitä aiemmat työntekijät kertovat kokemuksistaan youtube videoilla:

 

Työntekijöiden rekrytointi

Rekrytointi marjanmyyjän tehtäviin pidetään vuosittain helmi-maaliskuussa. Poimintatyöhön voi lähialueelta (ei majoitusta tarvitsevat) hakea vielä kesäkuun alussa henkilökohtaisella käynnillä tilalla. Jos olet kiinnostunut pidempi aikaisesta töistä laita avoin hakemus jo aiemmin. Ulkomaalaisten poimijoiden rekrytointi tapahtuu helmikuussa. No Finnish employee recruitment happen in February. Only e-mail applications tyo@mattilanmarjatila.fi, thank you. Summer 2023 rekry is open. українською мовою 

 

Mitä työtehtäviä marjatilalta löytyykään…

Olemme kehittyvä ja kasvava Marjatila Satakunnassa. Isoin osa työtehtävistä on käytännöllistä kausityötä pellolla tai myyntipisteillä. Yrityksessämme on mahdollista kehittyä oman työnsä asiantuntijaksi ja ammattilaiseksi, jos motivaatio ja “nälkä” ovat kohdillaan. Tilallamme on esimerkiksi seuraavia työtehtäviä:

 • MYYNTITYÖ: Itsenäistä työtä myyntipisteissämme Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Jos omaat halun palvella asiakkaita, haluat tehdä myyntityötä, olet iloinen, reipas, itsenäiseen työhön kykenevä voit olla meille sopiva henkilö. Työsuhteen kestot vaihtelevat 2-4 kk alkaen touko-kesäkuussa ja työtä on myös viikonloppuisin. Työtä voi olla syyskuun puoleen väliin asti. Hygieniapassi tulee suorittaa viimeistään työsuhteen alussa. Myyntityötä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla; Tampere, Pori, Ylöjärvi, Nokia, Sastamala ja Kangasala sekä Huittisissa. Marjan myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi huolehtimista tuotteiden laadusta, määrästä, esillepanosta, tuotevarastosta sekä vastuu pisteen siisteydestä ja järjestyksestä. Myyntityötä tehdään pääasiassa yksin.
 • POIMIJA/MAATALOUSTYÖNTEKIJÄ: Mansikan, vadelman, mustaherukan ja herneen poimintaa sekä perunan kaivuuta. Pääasiallisesti urakkatyönä. Osa poimintatyöhön tulevista otetaan jo aikaisin keväällä ja ovat myöhempään syksyllä tekemään tilan viljelyn hoitotöitä, esim. kitkemistä, istuttamista, pakkaamon työtehtäviä jne. Eniten tarvitaan väkeä poimintaan heinäkuussa!  Vaatimuksena on vähintään 16 vuoden ikä Suomalaisilta työntekijöiltä ja ulkomaalaisilta hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Huomioi, että poimintatyötä on vain Huittisissa! Poimintatyössä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä (ulkotyö), nopeaa päätöksentekotaitoa (poimittaessa joutuu tekemään päätöksen jokaisen marjan kohdalla) ja motivaatiota/tahtoa tehdä työtä Suomalaisen ruuan eteen. Puna-vihervärisokeus on este työn tekemiselle. Aikaiset aamuheräämiset eivät saa myöskään olla ongelma.

Lisäksi meillä on vakituisesti palkattuna esimerkiksi toimistotyöntekijä ja elintarviketyöntekijä.


Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.


Työnhakulomake


  Avoin hakemus
  Myyjä
  poimija


  Kokoaikaisena
  20-30 h /vko
  osan kesästä