Kiinnostaisiko reipas, aktiivinen työ raikkaassa ulkoilmassa toimistossa kykkimisen sijaan? Mattilan Marjatila Oy työllistää vuosittain n. 130 henkilöä kesäaikaan erilaisiin tehtäviin tilalla tai myyntipisteissä. Työsuhteiden kestot ovat työtehtävistä ja sesongin etenemisestä riippuen parista viikosta useampaan kuukauteen. Eniten työntekijöitä tarvitsemme heinäkuussa poimintatyöhön.

українською мовою

 

Hakeminen onnistuu parhaiten, täyttämällä tämän sivun hakemuslomakkeen. Huomioithan, että liitteesi on tallennettu pdf tai jpg (video mp4) muotoon. Liitteiden koko voi olla maksimissaan 5 Mb. Kaikki muut työnhakuun liittyvät
viestit
toivomme lähetettäväksi osoitteeseen

 

Katso mitä aiemmat työntekijät kertovat kokemuksistaan youtube videoilla:

 

Työntekijöiden rekrytointi

Rekrytointi marjanmyyjän tehtäviin pidetään vuosittain helmi-maaliskuussa. Poimintatyöhön voi lähialueelta (ei majoitusta tarvitsevat) hakea vielä kesäkuun alussa henkilökohtaisella käynnillä tilalla. Jos olet kiinnostunut pidempi aikaisesta töistä laita avoin hakemus jo aiemmin. Ulkomaalaisten poimijoiden rekrytointi tapahtuu helmikuussa. No Finnish employee recruitment happen in February. Only e-mail applications tyo@mattilanmarjatila.fi, thank you. Summer 2023 rekry is open.


Mitä työtehtäviä marjatilalta löytyykään…

Olemme kehittyvä ja kasvava Marjatila Satakunnassa. Isoin osa työtehtävistä on käytännöllistä kausityötä pellolla tai myyntipisteillä. Yrityksessämme on mahdollista kehittyä oman työnsä asiantuntijaksi ja ammattilaiseksi, jos motivaatio ja “nälkä” ovat kohdillaan. Tilallamme on esimerkiksi seuraavia työtehtäviä:

 • MYYNTITYÖ: Itsenäistä työtä myyntipisteissämme Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Jos omaat halun palvella asiakkaita, haluat tehdä myyntityötä, olet iloinen, reipas, itsenäiseen työhön kykenevä voit olla meille sopiva henkilö. Työsuhteen kestot vaihtelevat 2-4 kk alkaen touko-kesäkuussa ja työtä on myös viikonloppuisin. Työtä voi olla syyskuun puoleen väliin asti. Hygieniapassi tulee suorittaa viimeistään työsuhteen alussa. Myyntityötä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla; Tampere, Pori, Ylöjärvi, Nokia, Sastamala ja Kangasala sekä Huittisissa. Marjan myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi huolehtimista tuotteiden laadusta, määrästä, esillepanosta, tuotevarastosta sekä vastuu pisteen siisteydestä ja järjestyksestä. Myyntityötä tehdään pääasiassa yksin.
 • POIMIJA/MAATALOUSTYÖNTEKIJÄ: Mansikan, vadelman, mustaherukan ja herneen poimintaa sekä perunan kaivuuta. Pääasiallisesti urakkatyönä. Osa poimintatyöhön tulevista otetaan jo aikaisin keväällä ja ovat myöhempään syksyllä tekemään tilan viljelyn hoitotöitä, esim. kitkemistä, istuttamista, pakkaamon työtehtäviä jne. Eniten tarvitaan väkeä poimintaan heinäkuussa!  Vaatimuksena on vähintään 16 vuoden ikä Suomalaisilta työntekijöiltä ja ulkomaalaisilta hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Huomioi, että poimintatyötä on vain Huittisissa! Poimintatyössä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä (ulkotyö), nopeaa päätöksentekotaitoa (poimittaessa joutuu tekemään päätöksen jokaisen marjan kohdalla) ja motivaatiota/tahtoa tehdä työtä Suomalaisen ruuan eteen. Puna-vihervärisokeus on este työn tekemiselle. Aikaiset aamuheräämiset eivät saa myöskään olla ongelma.

Lisäksi meillä on vakituisesti palkattuna esimerkiksi toimistotyöntekijä ja elintarviketyöntekijä.


Rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.


Työnhakulomake


  Avoin hakemus
  Myyjä
  poimija


  Kokoaikaisena
  20-30 h /vko
  osan kesästä