Myymälä-kahvila Hiidenkolo, Huittinen

 

Maalaishenkinen kesäkahvila suljettu, avaa ovensa jälleen kesälle 2023

 

Hiidenkolo on marjatilan viihtyisä kesäkahvila ja myymälä, josta löydät tuoreet marjat, varhaisperunat sekä tilan omista tuotteista valmistettuja jatkojalosteita kuten makoisat marjaviinimme. Hiidenkolon kahviossa voit nautiskella pienestä suolaisesta tai makeasta vaikka viinin tai kahvikupposen kera, ja kesällä voit istahtaa terassille nauttimaan Hiidenherkusta (mansikoista kermavaahdolla) ja ihastelemaan jokimaisemaa. Hiidenkolossa on pyritty mahdollistamaan liikuntarajoitteisten kulkeminen, joten meille ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin. Myymälä-kahvila Hiidenkolossa käyvät käteismaksun lisäksi myös yleisimmät pankkikortit. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

 

Hiidenkolo on avoinna:

  • Kesäaikaan: (kesä-, heinä- ja elokuu) ma-pe 10-19, la 10-18 ja su 12-18
  • Talviaikaan: lauantai 10-14 ja sopimuksen mukaan soita 040 755 2850

Laaja valikoima sekä oman tilan että lähitilojen tuotteita

 

Hiidenkolossa voit ostaa kaikkia oman tilamme tuotteita aina tuoremarjoista tilaviineihin. Talven parhaimpina herkkuina ovat pakastemarjat ja muut myymälän antimet. Joulun alla valikoimista löytyy viemisiä pukinkonttiin ja jouluherkkuja. Omien tuotteidemme lisäksi löydät myymälästämme mukavan valikoiman lähiseudun tuottajien elintarvikkeita ja käsitöitä.


Hiidenkolo käy myös kokous- ja juhlatilaksi

 

Myymälä-kahvila Hiidenkolo ottaa vastaan myös ryhmiä, ja tiloja vuokrataan kokoustarkoitukseen tai pienimuotoisiin juhliin. Sisällä on tilaa max. 42 henkilölle ja terasseineen väkeä mahtuu maksimissaan 93 henkilöä. Lue tarkemmin kokous- ja juhlapalveluista ja kysy meiltä lisätietoja.