Maatilamatkailu Huittisissa – elämyksiä Satakunnan sydämessä

Hyväntuulinen ja rento koko perheen matkailukohde

Mattilan Marjatilalla voit harrastaa mukavaa maatilamatkailua Satakunnan sydämessä. Vehreä suomalainen maalaismiljöö, puhdas, maukas ruoka sekä raitis ilma virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia retkipäiviä, ruokailuita, tilakierroksia ja -esittelyjä ja onhan vaikka mansikanpoimintakin elämys ulkomaalaiselle vieraalle! Oman tilamme aktiviteettien ohella lähellä on paljon mielenkiintoisia pikku kohteita, joihin kannattaa poiketa. Maatilamatkailu on helppoa, rentouttavaa ja elämyksellistä − täällä kaupungin kiire ja katupöly unohtuvat hetkessä. Tutustu matkailupalveluihimme ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit tiedustella aiheesta lisää!


Tule yksin, perheen kanssa tai ryhmässä

Mattilan Marjatila palvelee niin yksittäisiä asiakkaita kuin ryhmiäkin. Voit siis tulla nauttimaan mukavasta päivästä maalla joko yksin, kaksin, perheen kanssa tai isommalla porukalla. Oheisista linkeistä voit katsoa tarkempia tietoja lisäpalveluistamme:

Ryhmiltä (min.10 hlö) toivomme etukäteisvarausta. Muistakaa kertoa myös mahdollisista ruoka-aineallergioista varausta tehdessänne, jos ruokailette tilallamme. Bussilla voi ajaa tilan pihaan asti tai saapua tilalle veneellä Kokemäenjoelta. Teemme myös yhteistyötä muiden huittislaisten palvelutuottajien kanssa; esim. kanootteja vuokraa Kajakki Kioski p. 040 577 6188 Hanna Oivanen. Kysy ihmeessä lisää.

 

Mattilan Marjatilalla voi syödä, juoda ja nauttia elämästä ympäri vuoden

Maatilamatkailu on parhaimmillaan kesällä, mutta Mattilan Marjatilalla voit vierailla ympäri vuoden. Varsinkin ryhmämatkoja voi järjestää tilalle varaten samalla ruokailupaketin, viinimaistajaiset ja tilaesittelyn oli sitten kesä tai talvi. Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan paketin, josta jää mukavia muistoja matkailijoiden mieliin vielä pitkäksi aikaa. Tutustu paketteihin ja ota yhteyttä varataksesi ikimuistoisen elämyksen!


Maatilamajoitusta marjatilalla

Tilallamme on pienimuotoista maatilamajoitusta. Yöpymiseen on tarjolla neljän hengen huoneita 4 kpl:tta. Majoitustilat ovat 2017 rakennetussa monitoimirakennuksessa ja jokaisessa huoneessa on suora ulko-ovi. WC ja suihkutilat ovat yhteiskäyttöiset lähellä huoneita. Huonehintaan kuuluu yhteiskeittiön käyttöoikeus, jossa on mahdollista tehdä aterioita itsenäisestikin. Yhteiskeittiössä on perusastiasto ja perus ruuanlaittovälineet. Aamiainen isommalle porukalle tarjoillaan Hiidenkolossa sovittuun aikaan ja yksittäisille yöpyjille järjestetään omatoimiaamiainen tarpeineen yhteiskeittiötilaan, jolloin aamiaisen voi nauttia haluamaan aikana aamupäivän aikana.

Voimassa olevat majoitushinnat:

1 hlö/ huone 50 €/vrk

2 hlö / huone 70 €/vrk

3 hlö huone 84 €/vrk

4 hlö huone 92 €/vrk

Lisähintaan aamiainen 10 €/hlö/vrk (alle 12-vuotiaat lapset 6 €/hlö).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Kaikki huoneet ja yleiset tilat ovat savuttomia (ulkona tupakointipaikka). Huoneet eivät sovellu liikuntarajoitteisille (korkeita kynnyksiä). Sisäänkirjautuminen klo 14 – 22 välisenä aikana ja huoneen luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Huoneen maksaminen tapahtuu etukäteen laskulla tai saapuessanne käteisellä / pankkikortilla (visa ja mastercard). Peruutus maksutonta 1 vrk ennen varausajankohtaa (myöhemmistä peruutuksista laskutetaan 50 % hinnasta) ellei varausajankohtana ole muuta sovittu.

Alle 2-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi ilman omaa sänkyä (ei myöskään aamiaishintaa, jos aikuinen ottaa aamiaisen). Ei lemmikkieläimiä. Ilmainen pysäköinti. Vastaanotossa ei ole jatkuvaa päivystystä eli sovi saapuminen ajoissa. Huoneissa ei ole minibaaria, mutta voit tehdä ostoksia viinitilamme myymälässä sopimuksen mukaan (klo 9-21 välillä).

Varaukset tällä hetkellä vain suoraan tilalta p. 040 7552850 tai info@mattilanmarjatila.fi

Linkkejä

Yhteistyökumppaneitamme, lähialueen matkailukohteita ja muita hyviä vinkkejä!